pjongen logo

 

.. Inmiddels een begrip binnen en buiten de regio...........doifusdfr........soonl...u thsHome

pjongen dpol
Welkom11 I 11Uw voordelen11 I 11Tarieven 11I 11Voorwaarden11 I 11Contact

Copyright © 2007 P.Jongen belastingadvies • Web-design by V.Meynders victoriameynders@live.nl

....

Persoonlijk bij u thuis:
Uit ervaring is gebleken wanneer iemand ons bezoekt hij of zij wel eens documenten vergeet mee te nemen. Ook komt het voor dat gevraagde documenten niet per post worden meegestuurd. Dit brengt natuurlijk ongemak en vertraging met zich mee. Natuurlijk zijn er ook voorbeelden van vraagstukken die u graag zelf persoonlijk had willen stellen. Vandaar dat we bij PJongenbelastingadvies persoonlijk bij u thuis langs komen, omdat u dan uw gegevens compleet kunt hebben en omdat u dan de kans krijgt uw vragen persoonlijk te stellen.

pjongen pol

Categorin

pjongen strelkafgBelasting advies

pjongen strelkafgAdministratief advies

pjongen strelkafgKwaliteit staat voorop

pjongen strelkafgAangifte Omzetbelasting

pjongen strelkafgExtra opmerkingen

pjongen strelkafgChecklist benodigdheden

pjongen strelkafgFiscale Nieuwsflits

pjongen pol

Aangifte IB 2018 (Inkomsten Belasting 2018)
Aangezien wij een ‘piek’ van aanvragen verwachten tussen februari en april 2019, willen wij u zo snel mogelijk tegemoet komen. Wij kunnen u nu al werk en stress uit handen nemen. Des te sneller u met ons contact op neemt, des te sneller kunnen wij voor u aan de slag en natuurlijk hebben we dan ook sneller een reactie van de Belastingdienst en dit kan natuurlijk in uw voordeel zijn in de vorm van een snellere teruggave. Naast een kopie identificatie en persoonlijke adresgegevens kunt u nu al diverse kosten aan ons overleggen. Bepaalde kosten, (uitgaven), (bijzondere) aftrekposten zijn immers nu al te bepalen. Voor een volledig jaaroverzicht wachten wij natuurlijk tot en met 31 december af, dan zijn immers alle totaal kosten compleet. Voor een volledig jaaroverzicht hebben wij ook een overzicht van uw jaaropgave nodig, van welke werkgever of (uitkering’s -) instantie deze ook afkomstig is. Wanneer deze jaaropgave (deze wordt meestal eind januari/begin februari van het nieuwe jaar verstrekt) in ons bezit is kunnen wij een totaal beeld vormen en een 100 % compleet kloppende aangifte verzorgen.
Wij dragen er zorg voor dat alles op tijd bij de belastingdienst is aangeleverd. Wij komen onze afspraken na. belastingadvies heerlen, belastingadvies Heerlen

Bezwaarschriften/aanvullingen.IB2013.t/m.IB2017the Ook wij eryr ffff f ff gff ffff fffffff weten Op.dit moment kan ik zeggen dat de belastingdienst extra uren maakt m.b.t. het verwerken van bezwaarschriften / aanvullingen van de voorgaande jaren (t/m 2018) die we de afgelopen maanden afgelopen jaar 2018 door ons zijn ingediend. Maar we hebben er  het volste vertrouwen in dat ook dit geld van u uiteindelijk weer bij u terecht komt, immers waar u recht op heeft krijgt u gewoon terug met heffingsrente. Sparen via de Belastingdienst is nog steeds voordeliger. Wanneer we namelijk merken dat u recht heeft op bepaalde bijzondere aftrekposten trekken we natuurlijk meteen aan de bel. We bespreken dan meteen de mogelijkheden om ook van de voorgaande betreffende jaren ons berekende voordeel terug te halen, per 1 januari 2018 is dit t/m 2014. We schrijven dan een bezwaarsschrift en/of aanvulling.
PJongenbelastingadvies heeft begrip voor o.a. chronische zieken.

Voorlopige.teruggaaf.2019.(VT2019)...................................................................................... .Het.valt u op dat de jaarlijkse voorlopige teruggaaf minder wordt, dit klopt inderdaad. bepaalde heffingskortingen komen langzaam te verdwijnen en zijn nu al (per 1 januari 2018) alweer minder aan het worden. Echter bent u van mening dat uw voorschot wel erg weinig is kunt u door ons altijd uw voorlopige teruggaaf laten herberekenen. Zijn uw persoonlijke omstandigheden veranderd? Voorbeelden hiervan zijn: U en/of uw partner :
• hebben een huis gekocht. /  bent gescheiden. / wordt werkeloos /  heeft een baan gevonden. / is plotseling overleden.
• bent/is ernstig (chronisch) ziek geworden / nieuwe voorlopige teruggaaf is lager uitgevallen als voorgaande jaren.
• Er kunnen natuurlijk ook nog andere gebeurtenissen zijn.
 
Op zo’n moment is het lonend om naar uw aangifte te gaan kijken.
We kunnen dan uw voorlopige teruggaaf opnieuw berekenen.

PJongenbelastingadvies heeft hart voor uw zaken.

Het is 1 april 2019 geweest. Ben ik nu te laat? Technisch gezien Ja MAAR!!!
U kunt door ons toch uw aangifte met spoed laten verzorgen:

Niet iedereen wordt rond december of januari door de belastingdienst aangeschreven om aangifte te doen. Het klopt niet altijd als mensen zeggen dat de aangifte voor 1 april binnen moet zijn. Sommige mensen krijgen een aangifte brief van het voorgaande jaar in juli of misschien zelfs pas oktober. Per januari 2016 heeft u is wederom tot 1 april. In de rechter bovenhoek staat de datum dat deze aangifte uiterlijk bij de belastingdienst binnen moet zijn. Natuurlijk kunt u nu nog steeds door ons uw belasting laten invullen. Wij zorgen dat uw aangifte via de juiste kanalen (met of zonder bezwaarschrift) sneller bij de juiste persoon en afdeling komt. Hierdoor wordt uw aangifte sneller (af)gehandeld. En hierdoor ontvangt u sneller een uitslag.
We zien uw aanvraag graag tegemoet.......................................................Direct contact pjongen strelka pjongen strelka pjongen strelka

Studenten:
Als je student bent en je stopt voor een auto, maar deze geeft je voorhang denk je nu dat de volgende de auto je ook voorhang geeft? Nee, tuurlijk niet, bij de belastingdienst is ook elke situatie (lees elk jaar) anders. Deze heffingskorting/loonheffing moet je zelf gaan terughalen. Het is niet zo dat het vanzelf gaat en dat ze het op je rekening storten. Maar wij kunnen je daar wel mee helpen.

Ook voor bedrijven:
PJongenbelastingadvies voor het opzetten en voeren van administraties. Voor het opzetten dan wel verzorgen van een administratie voor het MKB (Midden- en klein bedrijf), Eenmanszaken kunnen nu ook bij ons terecht.
Aangifte Omzetbelasting, de maandelijkste aangifte, per kwartaal dan wel jaarlijkse aangifte Ob kunt u ook door ons laten verzorgen.

Pascal Jongen (laatste update januari 2019)

pjongen welkom 6
P.Jongen belastingadvies
Tel : 045-7850109/ 06-19163881

info@pjongenbelastingadvies.nl

NIEUWS,

Voor ALLE toeslagen worden nu ook de spaartegoeden (vermogens) meegerekend !

De grootste fiscale voordelen zijn nu o.a. te behalen door de zorgverzekering terug te zetten naar basisverzekering, hierdoor spaart u kosten op aanvullende verzekering. De eventuele (tandarts)kosten die u nu maakt moet u echter wel volledig betalen (voorschieten), maar ze zijn mits het eigen risico en de drempel is gehaald wel volledig aftrekbaar.

Mijn gratis advies aan u: Doet u uw eigen belasting, zorg er dan voor dat uw pjongen DigiD actief is, deze checkt u op de site van Digid. www.digid.nl ..Indien u het jaar 2019 wilt dat ik voor u de aangifte 2018 verzorg hebben wij tegenwoordig geen machtiging nodig.

Denkt u in december aan het 'gemiddelde' spaargeld? 25000.00 euro p.p. , dit geld ook voor (huwelkijk)/ fiscale partner. (Voor een kind is dit nihil!)

Griepprik, heeft u toevallig ook een griepprik gekregen dit jaar ? Heeft u toevallig ook persoonlijk een foldertje van ons gekregen met bijpassende pen? Dan bent u nu niet alleen in de gelegenheid gesteld om uw kerstkaarten in een kwalitatief blauwe kleur te schrijven, maar u behoort misschien tot onze doelgroep, de risicogroep die eerder vatbaar is voor o.a. griep. Misschien is het zelfs zo dat u chronisch ziek bent, of u bent misschien 65+. Sinds o.a. de huishoudelijke kosten in het dagelijks leven en de belastingen alleen maar stijgen is het nu tijd om te handelen. U heeft waarschijnlijk recht op (bijzondere) aftrekposten waarvan u misschien helemaal niet wist dat dit mogelijk was. Ook wij weten dat er steeds minder aftrek mogelijk is, hierdoor stijgt het verzamelinkomen en moet u meer belasting betalen. Door het maximaal toepassen van de wettelijke mogelijkheden weten we dit verzamelinkomen te drukken en het te betalen bedrag te minimaliseren. Maar laten we vooral die belangrijke voorgaande jaren niet vergeten ! Het is nu tijd om tot actie over te gaan, dit jaar staat de Belastingdienst ook weer bij u aan de deur. En als we dan de komende jaren toch allemaal moeten inleveren, dan kunnen we toch net zo goed met terug werkende kracht (nog steeds) van de voorgaande jaren deze ''loonheffing/voorbelasting' eventueel voor u terug halen. U zult versteld staan om welke bedragen het kan gaan....................................s..................................................................... Direct contact pjongen strelka pjongen strelka pjongen strelka

1 Januari 2019.
U kunt met 100% zekerheid zeggen dat van het afgelopen jaar (2018) verschillende bijzondere ziektekosten die niet door uw ziektekostenverzekeraar gedekt werden nog steeds aftrekbaar zijn van de belasting. (exclusief het eigen risico)
Voorbeelden van kosten die u voor dit betreffende jaar (2018) nog kunt aftrekken zijn:
- Dieetkosten zijn nog steeds aftrekbaar.
- Overige niet vergoede medicijnen voorgeschreven door Arts..
- Niet vergoede vitamines. (chronisch gebruik, voorgeschreven door arts)
- U heeft sinds 2018 een prothese (tandheelkunde) en deze werd misschien slechts gedeeltelijk of niet gedekt?

Overige bijzondere ziektekosten wil ik u natuurlijk ook graag behulpzaam in zijn. * Met 100% aftrekbaar bedoelen we 100% opvoerbaar, hiermee komt uw verzamelinkomen lager te liggen en hierdoor valt de belastingaanslag lager uit. (de drempel, 1,65% van het verzamelinkomen (vanaf het jaar 2008) is echter wel sneller haalbaar en heeft u minimum inkomsten dan is deze zelfs 121,00 euro p.p.